+36 30 902 9169 info@euromedica.hu

Kozmetológia 

Orvosi kozmetológiai kezeléseink a kezdetektől fogva felölelik a legkorszerűbb, és egyben a szépülni vágyó páciensek által hazánkban, és Nyugat-Európában is a leginkább – tegyük hozzá, joggal – népszerű eljárásokat.

ORVOSI RÁNCFELTÖLTÉS

Az életkor előrehaladtával a bőr idősödésének egyre több jele válik láthatóvá arcunkon. Egyre több többé-kevésbé mély ránc jelenik meg elsősorban a homlokon, a száj körül, az orcákon, a szem körül ill. látványosan elmélyül az ún. nasolabialis redő is (mely az orrszárny mellől a szájzugig húzódik). A hyaluronsavas feltöltéssel látható, hosszantartó és esztétikus eredményt érhető el.

BOTOX RÁNCKEZELÉS

Az eljárás elsősorban az erőteljes, ún. mimikai ráncok eltüntetésére, ill. az izzadás látványos mértékű csökkentésére alkalmas. A készítményt az orvos apró, rendkívül vékony injekciókkal juttatja a bőrbe ill. az alá, ahol az néhány napon belül kifejti hatását. Ennek eredménye ráncok esetében minimálisan 3-4 hónapon át, maximálisan 7, nagyon ritkán pedig ennél is jóval tovább tart.

BOTOX IZZADÁS KEZELÉS

Legelőször is egy fontos tény: a jelentős, túlzott mértékű hónalji izzadás kezelésére ma ezt a módszert tartják világszerte a leghatékonyabbnak. A fokozott izzadás igazán kellemetlen és zavaró tud lenni. A Botox kezelés azonban ideális megoldás mindazok számára, akik szeretnék megszüntetni a verejtékezést gyorsan és biztonságosan, tartósan, fájdalommentes és egyszerű módszerrel, és mindezt nem műtéti úton.

LÉZERES TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS

A szőrtelenítés sokak számára ma is nehezen megoldható problémát jelent. A közelmúltig ill. a ma is rendelkezésre álló hagyományos epiláló módszerek azonban nem adnak kielégítő eredményt. Bármely területről legyen is szó, a nem kívánt szőrzetet ma már gyorsan és hatékonyan távolíthatjuk el a diódalézer rendszerek legújabb generációja segítségével.

LÉZERES KEZELÉSEK

Lézersebészet a jelenlegi legkorszerűbb Fotona® Erbium-YAG és Lasram® CO2 (széndioxid) lézer technológiával: fibromák, vírusszemölcsök, kozmetikailag zavaró bőrkinövések lézeres, fájdalommentes eltávolítása, lehetőség szerint (injekció helyett) érzéstelenítő krém alkalmazásával.

ANYAJEGY BŐRDAGANAT SZŰRÉS

A melanoma malignum egy a bőr pigment termelő sejtjeiből (melanocyták), leggyakrabban már meglévő festékes anyajegyből kiinduló, gyorsan áttétet képező rosszindulatú bőrdaganat. Bár az utóbbi években a gyógyszeres kezelés rendkívül sokat fejlődött, ma is a legrettegettebb bőrdaganatnak számít. Az elváltozások jelentkezése esetén azonnal bőrgyógyász szakorvoshoz kell fordulni.

Kapcsolat

5 + 9 =

H-8360 Keszthely, Bercsényi Miklós u. 65/B.

06-83/510-724, 06-30/902-91-69

info@euromedica.hu

Nagy gondot fordítunk arra, hogy a honlapunkon megjelenő információk mindig pontosak és naprakészek legyenek, törekvéseink ellenére azonban hibák, elírások előfordulhatnak. A www.euromedica.hu honlapon megtalálható tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és semmilyen esetben sem helyettesítheti az orvosi vizsgálatot, tanácsadást és diagnózist. Nem képezheti alapját semmilyen öndiagnózisnak vagy -kezelésnek, ill. nem adhat ajánlást az orvosi vizsgálat nélküli kezeléshez, gyógyszereléshez sem.