+36 30 902 9169 info@euromedica.hu

Bőrgyógyászat

Dr. Nowinszky Tibor bőrgyógyász, kozmetológus, venerológus szakorvos folyamatos felnőtt és gyermek bőrgyógyászati szakrendelése.

Klinikánkon folyamatos bőrgyógyászati szakrendeléssel várjuk Önt munkanapokon 8 és 17 óra között, illetve sürgős esetben hétvégén is. A rendelésen a bőrproblémák pontos diagnózisát követően szakszerű ellátásban részesülnek betegeink. Központunkban valóban a legújabb és leghatékonyabb lézerberendezéseket alkalmazzuk, így kezeléseink rendkívül eredményesek és biztonságosak az esztétikailag zavaró, ill. kóros elváltozások megszüntetésében is.

Szolgáltatásaink régiónkban együttesen és külön-külön is egyedülállónak számítanak. Mindezek miatt igen nagy betegszámmal, folyamatosan dolgozunk reggeltől az esti órákig; az elmúlt évek alatt munkánk eredményeképpen elértük, hogy szakterületünkön – mind az ellátott betegek száma, mind felszereltségünk okán – régiónk vezető magán egészségügyi ellátójává váltunk.

Általános bőrgyógyászati vizsgálat, bőrdaganat szűrés

Dermatoscopos anyajegy ellenőrzés, melanoma szűrés.

Gombás, bakteriális, vírusos eredetű bőrbetegségek diagnosztizálása és kezelése

Szükség esetén mikroszkópos és tenyésztéses vizsgálat.

Faggyúmirigy-rendellenességek, rosacea ill. akne, krónikus bőrbetegségek

(pikkelysömör, ekcéma) kezelése.

Lézersebészet a jelenlegi legkorszerűbb lézertechnológiával

Fibromák, időskori és vírusszemölcsök, kozmetikailag zavaró bőrkinövések fájdalommentes eltávolítása.

Tartós, lézeres szőrtelenítés

A nem kívánt szőrzetet ma már gyorsan és hatékonyan távolíthatjuk el a diódalézer rendszerek legújabb generációja segítségével. 

Botox izzadáskezelés

A Botox kezelés ideális megoldás mindazok számára, akik szeretnék megszüntetni a verejtékezést gyorsan, biztonságosan és tartósan.

9

Fontos a megelőzés

Évente, bizonyos esetekben félévente ajánlott a bőrgyógyászati szűrővizsgálat, főként az anyajegyek ellenőrzése céljából, dermatoscopos viszgálattal.

9

Idejében forduljon szakemberhez

Bármilyen gyanú esetén azonnal bőrgyógyász szakorvoshoz kell fordulni, aki a vizsgálattal felállítja a diagnózist, így az esetleges betegséget korán megállapíthatjuk és biztonsággal gyógyíthatjuk.

9

Fontos a védelem

A napégés megelőzése és az UV sugárzás elleni védelem (fényvédelem) szintén nagyon fontos, különösen gyermekek esetében.

A leggyakoribb bőrbetegségek

Alapszintű és komplex szakorvosi szűrés részeként teljes körű bőrgyógyászati vizsgálat és daganatszűrés, összefoglaló szakorvosi lelet és terápiás javaslat.

Teledermatológia

A bőrgyógyászat online vagy más néven (teledermatológia) egy új lehetőség, amely az internet segítségével bőrgyógyászati problémák megoldására, kérdések megválaszolására alkalmas módszer.

Nagy gondot fordítunk arra, hogy a honlapunkon megjelenő információk mindig pontosak és naprakészek legyenek, törekvéseink ellenére azonban hibák, elírások előfordulhatnak. A euromedica.hu honlapon megtalálható tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és semmilyen esetben sem helyettesítheti az orvosi vizsgálatot, tanácsadást és diagnózist. Nem képezheti alapját semmilyen öndiagnózisnak vagy -kezelésnek, ill. nem adhat ajánlást az orvosi vizsgálat nélküli kezeléshez, gyógyszereléshez sem.

Kapcsolat

15 + 15 =

H-8360 Keszthely, Bercsényi Miklós u. 65/B.

06-83/510-724, 06-30/902-91-69

info@euromedica.hu