Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Árainkról – Euromedica Keszthely

Lézersebészeti árlista

Lézeres beavatkozások előtt minden esetben bőrgyógyászati szakvizsgálat szükséges, mely Klinikánkon ingyenes. Ekkor kerül megállapításra az adott bőrelváltozás esetében a kezelés ára is, melyet a beteggel ismertetünk. Amennyiben a beavatkozás elvégzése mellett döntünk, a kisebb lézersebészeti megoldásokat lehetőség szerint azonnal, a nagyobbakat többnyire előjegyzés után végezzük el.

A kivitelezés során a beteg komfortja érdekében lehetőség szerint érzéstelenítő krémet használunk injekció alkalmazása helyett.

Klinikánkon lehetőség van (a hagyományos sebészi kimetszés mellett) a jelenleg elérhető (és nem mellékesen, az egyáltalán létező) mindkét, csúcstechnikát képviselő sebészi lézer alkalmazására; rendelkezünk CO2 (széndioxid) és Erbium-YAG lézerrel is, mely utóbbi a hazánkban található alig néhány berendezés egyike. E két orvosi lézer, vagyis a széndioxid és az Erbium-YAG együttes alkalmazása Magyarországon a mai napig ritkaság.

Tudnunk kell, hogy lézersebészeti beavatkozások esetén az árak előzetes, interneten vagy egyéb árlistában való megadása csak hozzávetőlegesen lehetséges. Ennek az az oka, hogy az adott bőrelváltozás, ill. annak lézeres megoldásának megítélése csak a bőrgyógyászati szakvizsgálat során lehetséges. Ennek ellenére néhány típusos bőrprobléma esetén – nagy vonalakban - az alábbi költségekkel számolhatunk.

  • Vírusszemölcs eltávolítása: 5.000 Ft-tól

  • Fibromák eltávolítása (5-10 db): 5.000 - 10.000 Ft

  • Xanthelasma megoldása mk. o.: 20.000 Ft-tól

  • „Időskori szemölcsök” (5-10 db): 10.000 – 20.000 Ft

  • Lézerkezelés előtti szakvizsgálat, árajánlat: ingyenes

Az árak visszavonásig érvényesek, egy újabb árlista megjelenésével a megadott árak automatikusan érvényüket vesztik. Ezen árlista 2009. januártól érvényes. Az árak forintban értendőek.