Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Nowinszky Tibor bőrgyógyászati szakrendelése a korábbi módon folyik, rendelésére a továbbiakban is a megszokott telefonszámokon tudnak bejelentkezni munkanapokon reggel 8 és délután 18 óra között. Érdeklődhetnek az info@euromedica.hu email címen is. További szakrendeléseinkkel kapcsolatban is ezeken a számokon érdeklődhetnek.

Bejelentkezés: 30/9029169, ill. 83/510-724.

Értesítjük Önöket továbbá, hogy a jelen helyzethez alkalmazkodva elindult Dr. Nowinszky Tibor online bőrgyógyászati rendelése is:

https://borgyogyaszatonline.hu/

Itt a személyes találkozás mellőzésével találhatnak megoldást bőrgyógyászati problémáik nagy részére, és lehetőség van csak online, e-recept igénylésére is.

https://borgyogyaszatonline.hu/borgyogyaszat-online-e-recept-feliras/

Online rendeléssel kapcsolatos további kérdésekkel a
borgyogyaszatonline@gmail.com email címre is írhatnak.

Üdvözlettel: az Euromedica csapata

BŐRGYÓGYÁSZAT

A bőrbetegségekről

Az alábbi oldalakon a leggyakrabban előforduló, vagyis saját bőrgyógyászati praxisunk során is legtöbbször felbukkanó bőrbetegségek ismertetésére kerül sor. Az oldalak elkészítésekor arra törekedtünk, hogy mindenfajta előképzettség nélkül is közérthetően, vagyis érthető nyelvezettel megfogalmazva és az orvosi szakszavakat lehetőség szerint kerülve (vagy ha nem kikerülhetőek, akkor azokat legalábbis azonnal megmagyarázva) adjuk közzé a legfontosabb tudnivalókat. Felhívjuk figyelmüket azonban arra, hogy a közreadott információk soha, semmilyen esetben sem helyettesíthetik a bőrgyógyászati vizsgálatot, és főként nem adhatnak alapot bárminemű otthoni kezeléshez vagy "öngyógyításhoz". Célunk elsősorban az ismeretterjesztés. Munkánk már akkor is megérte a fáradtságot, ha akár csak egyetlen esetben is elősegítette a gyors diagnózist és ezzel a megfelelő kezelést, vagyis a beteg időben, a komolyabb baj, vagy esetleg a már csak nehezen gyógyítható stádium előtt bőrgyógyászhoz fordult.

Bármilyen kérdés esetén keresse Klinikánkon dr. Nowinszky Tibor, bőrgyógyász-kozmetológus szakorvost! Ha pedig nem találta meg oldalunkon az Önt érdeklő kérdésre a választ, kérjük jelezze felénk, ezzel is segítve az oldal folyamatos fejlesztését olvasóink, betegeink igénye alapján.