Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Nowinszky Tibor bőrgyógyászati szakrendelése a korábbi módon folyik, rendelésére a továbbiakban is a megszokott telefonszámokon tudnak bejelentkezni munkanapokon reggel 8 és délután 18 óra között. Érdeklődhetnek az info@euromedica.hu email címen is. További szakrendeléseinkkel kapcsolatban is ezeken a számokon érdeklődhetnek.

Bejelentkezés: 30/9029169, ill. 83/510-724.

Értesítjük Önöket továbbá, hogy a jelen helyzethez alkalmazkodva elindult Dr. Nowinszky Tibor online bőrgyógyászati rendelése is:

https://borgyogyaszatonline.hu/

Itt a személyes találkozás mellőzésével találhatnak megoldást bőrgyógyászati problémáik nagy részére, és lehetőség van csak online, e-recept igénylésére is.

https://borgyogyaszatonline.hu/borgyogyaszat-online-e-recept-feliras/

Online rendeléssel kapcsolatos további kérdésekkel a
borgyogyaszatonline@gmail.com email címre is írhatnak.

Üdvözlettel: az Euromedica csapata

ORVOSI RÁNCFELTÖLTÉS

Ráncfeltöltés

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

Ha ügyel arra, hogy megjelenését olyan természetes anyagok segítségével javítsa, amellyel látható, hosszantartó és esztétikus eredményt érhet el, akkor a hyaluronsavas feltöltést Önnek találták ki. Egy ebédszünetnél is kevesebb idő szükséges a kezeléshez, mely után azonnal folytathatja megszokott életvitelét. Nincs szükség előzetes tesztekre, és az eredmény azonnal látható.

Az életkor előrehaladtával a bőr idősödésének egyre több jele válik láthatóvá arcunkon. Egyre több többé-kevésbé mély ránc jelenik meg elsősorban a homlokon, a száj körül, az orcákon, a szem körül ill. látványosan elmélyül az ún. nasolabialis redő is (mely az orrszárny mellől a szájzugig húzódik). Többféle feltöltő anyag létezik, melyeket az arc megjelenésének javítására, fiatalosabbá tételére hoztak létre. Az ilyen anyagok térfogatot pótolnak és kiemelik a mély ráncokat is. Ezen anyagok közül mind eredményességével, mind pedig biztonságosságával kiemelkedik a hyaluronsav, melynek használata előtt – számos más feltöltő anyaggal ellentétben – nincs szükséges előzetes bőrpróbára.

Az anyagot a ráncok kiemelésére, arckontúr javítására vagy ajkak feltöltésére is használhatjuk. Az eredmény az arc egészségesebb, fiatalosabb és teljesebb megjelenése.

A beavatkozást elvégzése orvosi diplomához kötött, Klinikánkon minden esetben bőrgyógyász - kozmetológus szakorvos, dr. Nowinszky Tibor végzi. További oldalainkon az eljárás alapvető ismertetését olvashatja. Amennyiben ezen felül bármilyen kérdése volna, kérjük hívjon bennünket az elérhetőségben megadott számokon, vagy keressen minket személyesen a hét minden munkanapján reggel 8 és 18 óra között.