Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres tartós szőrtelenítés

A szőrtelenítés sokak számára ma is nehezen megoldható problémát jelent. A közelmúltig ill. a ma is rendelkezésre álló hagyományos epiláló módszerek azonban nem adnak kielégítő eredményt, a gyantázás, krémek vagy szőrtelenítő gépek, borotva használata nem jár tartós hatással, ráadásul időt rabló vagy gyakran bőrgyulladást, irritációt okoz.

Manapság a szőr már nem a természetesség, hanem egyre inkább az igénytelenség jele, legyen szó akár a hónaljról, bikini vonalról, vagy éppen a lábakról. És ez a megállapítás nem csupán a nőkre igaz, hiszen egyre több férfi is meg akar szabadulni dús szőrzetétől. Napjaink másik divatos területe – mindkét nemnél – az intim területek szőrtelenítése a vékony csíktól a teljes csupaszságig. Bármely területről legyen is szó, a nem kívánt szőrzetet ma már gyorsan és hatékonyan távolíthatjuk el a diódalézer rendszerek legújabb generációja segítségével. Szakorvosi Központunk megoldást nyújt mindezen igényekre, 810 nm-es (nanométeres) orvosi diódalézer segítségével.

A lézerfény a bőr mélyén levő szőrtüsző pigmentjét célozza. Ha a fény a szőrtüsző festékanyagában elnyelődik, a szőr növekedési zónáját elroncsolja. Ez a szőrzet teljes eltűnését, de legalábbis lényeges csökkenését okozza. A pillanatnyilag legmodernebb diódalézer a MedioStar® a németországi Asclepion Laser Technologies GmbH-tól. A szőrtelenítést ezen berendezéssel akkreditált lézervizsgával (Ectoderma Poliklinika, Budapest) rendelkező szakasszisztensek végzik, bőrgyógyász – kozmetológus szakorvos állandó felügyelete mellett.

Több mint négy éves, a lézeres szőrtelenítésben szerzett tapasztalatunk, számtalan elégedett páciensünk, valamint Szakorvosi Központunkban végzett bőrgyógyászati orvosi - kozmetológiai munkánk garancia arra, hogy a hozzánk fordulókkal csak a szőrtelenítés terén felkészült, tapasztalt szakemberek foglalkozzanak.

Lézerberendezésünkkel keszthelyi Klinikánkon folyamatosan, ezen kívül (ugyanezen szakembergárdával) a hónap néhány napján több környező városban is dolgozunk: Zalaegerszegen, Szombathelyen, és Veszprémben is. A pontos időpontokról a bejelentkezésben megadott telefonszámokon érdeklődhet, időpont ugyanitt igényelhető.