Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Nowinszky Tibor bőrgyógyászati szakrendelése a korábbi módon folyik, rendelésére a továbbiakban is a megszokott telefonszámokon tudnak bejelentkezni munkanapokon reggel 8 és délután 18 óra között. Érdeklődhetnek az info@euromedica.hu email címen is. További szakrendeléseinkkel kapcsolatban is ezeken a számokon érdeklődhetnek.

Bejelentkezés: 30/9029169, ill. 83/510-724.

Értesítjük Önöket továbbá, hogy a jelen helyzethez alkalmazkodva elindult Dr. Nowinszky Tibor online bőrgyógyászati rendelése is:

https://borgyogyaszatonline.hu/

Itt a személyes találkozás mellőzésével találhatnak megoldást bőrgyógyászati problémáik nagy részére, és lehetőség van csak online, e-recept igénylésére is.

https://borgyogyaszatonline.hu/borgyogyaszat-online-e-recept-feliras/

Online rendeléssel kapcsolatos további kérdésekkel a
borgyogyaszatonline@gmail.com email címre is írhatnak.

Üdvözlettel: az Euromedica csapata

Érkezelés lézerrel

Lézeres érkezelés

Lézeres érkezelés- seprűvénák, „borvirág”

A legkorszerűbb lézerberendezések alkalmazásával néhány év óta Magyarországon, így Klinikánkon is lehetőség nyílt arra, hogy a bőrben található, valamint a bőr alatti zsírszövetben akár több milliméter mélyen elhelyezkedő különféle típusú érelváltozásokat (apró értágulatok, seprűvénák, rosacea, „borvirág” az arcon stb.) eltüntessünk a hámréteg, ill. a bőr legcsekélyebb károsítása nélkül. A kezeléshez 532 nanométeres, zöld fényű amerikai DioLite® (Iridex Corp., USA) diódalézert használunk.

A beavatkozás gyors, és csak minimális kellemetlenséggel, rövid csípésszerű érzéssel jár. A kezelés után a beteg azonnal visszatérhet mindennapi tevékenységéhez, nem szükséges kötés vagy bármilyen utókezelés.