Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Nowinszky Tibor bőrgyógyászati szakrendelése a korábbi módon folyik, rendelésére a továbbiakban is a megszokott telefonszámokon tudnak bejelentkezni munkanapokon reggel 8 és délután 18 óra között. Érdeklődhetnek az info@euromedica.hu email címen is. További szakrendeléseinkkel kapcsolatban is ezeken a számokon érdeklődhetnek.

Bejelentkezés: 30/9029169, ill. 83/510-724.

Értesítjük Önöket továbbá, hogy a jelen helyzethez alkalmazkodva elindult Dr. Nowinszky Tibor online bőrgyógyászati rendelése is:

https://borgyogyaszatonline.hu/

Itt a személyes találkozás mellőzésével találhatnak megoldást bőrgyógyászati problémáik nagy részére, és lehetőség van csak online, e-recept igénylésére is.

https://borgyogyaszatonline.hu/borgyogyaszat-online-e-recept-feliras/

Online rendeléssel kapcsolatos további kérdésekkel a
borgyogyaszatonline@gmail.com email címre is írhatnak.

Üdvözlettel: az Euromedica csapata

LÉZER KEZELÉSEK

Lézerkezeléseink

Az alábbi oldalakon a Klinikánkon végzett lézeres és nem lézerrel végzett bőrgyógyászati és kozmetológiai beavatkozásokról, szolgáltatásokról olvashat. Felsorolásunkban a jelenleg elérhető csaknem minden bőrgyógyászati és esztétikai orvosi kezelést megtalálhatja, mellyel - régiónkban egyedüliként - csak Szakorvosi Központunkban találkozhat. Sokéves orvosi tapasztalatunk és az elvégzett számtalan különböző beavatkozás feljogosít bennünket arra, hogy betegeink, pácienseink számára felelősséggel és biztonsággal ajánlhassuk tevékenységeink mindegyikét, melyek régiónkban teljesen egyedülállóak, és melyekre orvosi garanciát is vállalunk.

Garantáljuk, hogy Egészségügyi Szolgáltató Központunkban csak az Ön bőrtípusának ill. adottságainak megfelelő, bizonyítottan eredményes speciális lézerberendezésekkel végezzük el a kívánt kezelést. A több, különböző lézertípus birtokában lehetőségünk van a legalkalmasabb, leghatékonyabb, kozmetikailag és orvosi szempontból is a legkívánatosabb eredményt nyújtó beavatkozás mellett dönteni, melyet - magától értetődően - a szakma szabályainak mindenkori betartásával, azokat figyelembe véve végzünk el.

lézeres szolgáltatásaink:

  • Lézersebészet a jelenlegi legkorszerűbb Fotona® Erbium-YAG és Lasram® CO2 (széndioxid) lézer technológiával: fibromák, vírusszemölcsök, kozmetikailag zavaró bőrkinövések lézeres, fájdalommentes eltávolítása, lehetőség szerint (injekció helyett) érzéstelenítő krém alkalmazásával

  • Orvosi diódalézeres (810 nm) tartós szőrtelenítés (MedioStar®, Asclepion Laser Technologies GmbH)

  • Lézeres érkezelés (seprűvénák, „borvirág”, rosacea, arci értágulatok) amerikai diódalézerrel (Diolite®, Iridex Corp., USA)