Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Árainkról – Euromedica Keszthely

Hyaluronsavas ráncfeltöltés árlista

A beavatkozás elvégzése orvosi diplomához kötött, Klinikánkon minden esetben bőrgyógyász - kozmetológus szakorvos, dr. Nowinszky Tibor végzi.

Ráncfeltöltés előtt minden esetben bőrgyógyászati szakvizsgálat szükséges, mely Klinikánkon ingyenes. Ekkor kerül megállapításra az adott bőrelváltozás esetében a beavatkozás ára is, melyet a kezelt terület nagysága, a ráncok mélysége alapján ítélünk meg. Ez határozza meg ugyanis a várhatóan felhasználásra kerülő feltöltő anyag mennyiségét, ami pedig természetesen a kezelés díját.

Az ingyenes előzetes konzultáció során (mely nálunk akkor is ingyenes, ha a beteg nem dönt sem akkor, sem később a ráncfeltöltés mellett!) ismertetjük a pácienssel az igényei alapján számára megfelelő kezelési lehetőségeket, az esetleges egyéb megoldásokat (botox kezelés, plasztikai sebészeti beavatkozás lehetőségei), igény esetén pedig időpontot egyeztetünk.

Az árak visszavonásig érvényesek, egy újabb árlista megjelenésével ezen lista automatikusan érvényét veszti. Jelen árjegyzék 2009. januártól érvényes. Az árak forintban értendőek.

  • Hyaluronsav 0,5 ml, munkadíjjal együtt: 40.000 Ft

Viszonylag ritkán használunk fel ilyen mennyiséget, többnyire kisebb ráncok kiemeléséhez, ajakformáláshoz vagy utólagos korrekció esetén azonban hasznos lehet a 0,5 ml-es kiszerelésű készítmény is.

  • Hyaluronsav 1,0 ml, munkadíjjal együtt: 80.000 Ft

Általánosságban ezt a mennyiséget használjuk fel, általában teljesen elegendő pl. a leggyakrabban igényelt és az arc „idősebb kinézetéért felelős” ún. nasolabialis (az orrtól a szájzugig húzódó mély) ránc teljes feltöltéséhez, sőt sok esetben más ráncok korrekciójára is van még lehetőség (lsd. Hyaluronsavas ráncfeltöltés ismertetése menüpontban).

  • Ráncfeltöltés előtti szakvizsgálat, árajánlat: ingyenes

A kezelést megelőző konzultáció Központunkban minden esetben ingyenes tehát, vagyis mi nem követjük azt az általánosan alkalmazott gyakorlatot, hogy az érdeklődő a konzultáció díját (többnyire 5-10.000 Ft) ki kell hogy fizesse, majd utólag a kezelés díjából a korábban kifizetett díjat levonják, ha a ráncfeltöltést a későbbiekben igénybe veszi!

Valljuk, hogy mindenki csak a pontos információ birtokában képes döntést hozni ebben a fontos kérdésben, nekünk pedig a páciens számára a beavatkozás előtt – ingyen és természetesen korrektül – meg kell adnunk minden az ehhez a döntéshez szükséges adatot.