Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Árainkról – Euromedica Keszthely

Botox (Botulinum toxin A) kezelés árlista

Botox kezelés előtt minden esetben bőrgyógyászati szakvizsgálat szükséges. Az előzetes konzultáció során (mely nálunk akkor is ingyenes, ha a beteg nem dönt sem akkor, sem később a Botox kezelés mellett) ismertetjük a pácienssel az igényei alapján számára megfelelő kezelési lehetőségeket, az esetleges egyéb megoldásokat (hyaluronsavas ráncfeltöltés, plasztikai sebészeti beavatkozás lehetőségei, lézeres megoldás stb.), igény esetén pedig időpontot egyeztetünk.

A Botox kezelés szakorvosi diplomához kötött, Központunkban minden esetben dr. Nowinszky Tibor bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos végzi.

A kezelést megelőző vizsgálat nálunk minden esetben ingyenes tehát, vagyis mi nem követjük azt az általánosan alkalmazott gyakorlatot, hogy az érdeklődő a konzultáció díját (többnyire 5-10.000 Ft) ki kell hogy fizesse, majd utólag a kezelés díjából a korábban kifizetett díjat levonják, ha a Botox kezelést a későbbiekben igénybe veszi!

A beavatkozás három – hét havonta ismétlendő, amíg a hatás fenntartása kívánatos. Díja régiónként a következő:

  • Glabellatáj („haragos ráncok”, a szemöldökök közti mély, függőleges ráncok): 60.000 Ft

  • Szarkalábak: 60.000 Ft

  • Homlok régió: 60.000 Ft

Két (tetszőleges) régió együttes igénylése esetén (pl. glabella és szarkalábak) a díj 90.000 Ft, három régió esetén pedig 120.000 Ft.

Botox hónalji izzadáskezelés (mk. o. együtt): 110.000 Ft

Az árak visszavonásig érvényesek, egy újabb árlista megjelenésével a megadott árak automatikusan érvényüket vesztik. Ezen árlista 2010. augusztustól érvényes.
Az árak forintban értendőek.