Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Árainkról – Euromedica Keszthely

Használja ki Ön is kedvező, a hasonló vagy ugyanilyen berendezésekkel dolgozó lézerklinikák, egészségügyi központok árainál lényegesen alacsonyabb árainkat, mely az Ön számára akár egy távolabbi utazást is megér!

Összehasonlította már a különböző szakorvosi központok, bőrgyógyászati klinikák árait és most felmerül Önben: mitől ennyivel alacsonyabbak az árak a keszthelyi Euromedicában? Mi hiszünk abban, hogy a drágább nem mindig jobb is. És hogy egyes intézményekben miért ennyire eltúlzottak az árak? Kérdezzen rá náluk! És még valami: mi az árainkat az interneten is közzétesszük.

Vigyáznunk kell azokkal a klinikákkal és rendelésekkel, ahol az árakat sem az interneten, sem telefonon nem közlik. Nálunk nem érheti kellemetlen meglepetés. És természetesen a tájékoztatásért, valamint a próbakezelésekért sem számítunk fel díjat.

Évek óta verhetetlen árakkal dolgozunk. Mindezeken felül számtalan elégedett páciensünk (egész Magyarországról és Európa számos országából is) elsősorban hozzáértésünket és megbízhatóságunkat értékelik.

És miért kedvezőbbek díjaink?

Csak azért tudjuk árainkat ennyire kedvezően alacsonyan tartani, mert saját berendezésekkel dolgozunk, melyek után bérleti díjat nem kell fizetünk. Nem forgalmazunk lézerberendezéseket sem, így nem vagyunk kiszolgáltatva a gyártó cégek árképzési előírásainak sem. A Klinika épülete szintén saját tulajdon, vagyis nem vagyunk kénytelenek havonta magas bérleti díjakat kitermelni. Árképzésünkben mindezen előnyöket érvényesíthetjük pácienseink számára is. Mindezeken felül hiszünk abban, hogy betegeinket és saját, hosszú távú érdekeinket is jobban szolgálja, ha minél nagyobb számú pácienst látunk el inkább akár lényegesen alacsonyabb díjakért is, mintha kevesebb beteget kezelünk sokkal drágábban. Mindezek miatt igen nagy betegszámmal, folyamatosan dolgozunk reggeltől az esti órákig a hét minden munkanapján, ill. szükség esetén a hétvégeken is. Az elmúlt évek alatt mindezek nyomán elértük, hogy szakterületünkön – mind az ellátott betegek száma, mind felszereltségünk okán - régiónk vezető magán egészségügyi ellátójává váltunk.

Amennyiben internetes oldalunkon árainkkal vagy bármi egyébbel kapcsolatban mégsem találta volna meg a keresett információt, kérjük keressen bennünket telefonon vagy e-mailen, vagy egyeztessen időpontot egy ingyenes próbakezelésre ill. egy személyes, szintén ingyenes megbeszélésre, ahol minden kérdésére kielégítő választ kap. Kérjük, vegye figyelembe azt is, hogy sok esetben (pl. bőrsebészeti beavatkozás, vagy lézeres érkezelés előtt), pontos ár csak az elváltozások számának, mélységének, kiterjedésének stb. ismerete mellett lehetséges, vagyis mindenképpen szükséges lehet egy, az Ön számára ingyenes szakorvosi konzultáció, ahol személyre szabottan a pontos árkalkulációt megadjuk.