Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Nowinszky Tibor bőrgyógyászati szakrendelése a korábbi módon folyik, rendelésére a továbbiakban is a megszokott telefonszámokon tudnak bejelentkezni munkanapokon reggel 8 és délután 18 óra között. Érdeklődhetnek az info@euromedica.hu email címen is. További szakrendeléseinkkel kapcsolatban is ezeken a számokon érdeklődhetnek.

Bejelentkezés: 30/9029169, ill. 83/510-724.

Értesítjük Önöket továbbá, hogy a jelen helyzethez alkalmazkodva elindult Dr. Nowinszky Tibor online bőrgyógyászati rendelése is:

https://borgyogyaszatonline.hu/

Itt a személyes találkozás mellőzésével találhatnak megoldást bőrgyógyászati problémáik nagy részére, és lehetőség van csak online, e-recept igénylésére is.

https://borgyogyaszatonline.hu/borgyogyaszat-online-e-recept-feliras/

Online rendeléssel kapcsolatos további kérdésekkel a
borgyogyaszatonline@gmail.com email címre is írhatnak.

Üdvözlettel: az Euromedica csapata

ORVOSI RÁNCFELTÖLTÉS

Ráncfeltöltés

Az alábbiakban a hyaluronsavas kezelés előtti és utáni fényképeket mutatjuk be. Tudnunk kell, hogy ezek az eredmények – ahogyan mindezt korábban már említettük – azonnaliak. A páciens közvetlenül a beavatkozás után folytathatja tehát mindennapi tevékenységét, nincs komoly gyulladás vagy duzzanat. Az ajakfeltöltés az egyetlen kivétel: ebben az esetben számítanunk kell néhány nap – egy-két hét enyhe ödémára (duzzanatra), emiatt a beavatkozást lehetőség szerint érdemes úgy időzítenünk, hogy a beteg néhány napot otthon tölthessen (pl. szabadság, hosszú hétvége).

NASOLABIALIS REDŐ (ORRSZÁRNYTÓL SZÁJZUGIG) ELŐTTE - UTÁNA

 

HOMLOKRÁNC (GLABELLA TÁJ) ELŐTTE - UTÁNA

 

 

NASOLABIALIS RÁNC ÉS AJAK FELTÖLTÉS