Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Üdvözöljük weblapunkon!

A keszthelyi Euromedica Egészségügyi Szolgáltató Központot többéves magánorvosi gyakorlatot követően 2003-ban, magyarországi és külföldi orvosi szakmai tapasztalatokat is igénybe véve hozta létre dr. Nowinszky Tibor bőrgyógyász - kozmetológus, és dr. Mándó Zsuzsanna reumatológus szakorvos.

Euromedica Egészségügyi Szolgáltató Központ - Keszthely

Az alapvetően magas színvonalú bőrgyógyászati ellátásra, orvosi kozmetológiai és lézeres esztétikai beavatkozások céljából alapított egészségügyi központ mára sokszakmás, komplex járóbeteg ellátást biztosító szolgáltatóvá fejlődött.

A város egyik legfrekventáltabb részén elhelyezkedő 220 négyzetméteres, belső építész által kifejezetten az orvosi központ igényeihez tervezett és kialakított teljesen klimatizált, igényes környezetben biztonságos és hatékony szakorvosi és orvos kozmetológiai ellátást nyújtunk, melyet kizárólag megfelelő szakképesítéssel rendelkező, gyakorlott orvosi és egészségügyi személyzet biztosít. Tudjuk, hogy Központunkban dolgozó csapatunk minden tagja, szerepétől függetlenül egyaránt hozzájárul betegeink szakszerű ellátásához; rendszeres továbbképzésük, tudásuknak szinten tartása és bővítése számunkra ezért alapkövetelmény.

Több mint tíz éves bőrgyógyászati szakmai tapasztalatot és öt éves lézergyógyászati gyakorlatot követően, a bőrgyógyászat - kozmetológia területén fellelhető legkorszerűbb berendezéseket alkalmazva, 2003-ban kezdtük el a munkát. Tevékenységünk a folyamatos általános bőrgyógyászati szakrendelésen, dermatoscopos anyajegy és bőrdaganat szűrésen kívül a kezdetektől felöleli a bőrgyógyászat - kozmetológia területén megvalósítható legtöbb eszközös beavatkozást is: Erbium-YAG és CO2 (széndioxid) lézeres bőrsebészetet, orvosi diódalézeres tartós szőrtelenítést, lézeres érkezelést, injekciós mezoterápiát, hyaluronsavas ráncfeltöltést és ajaktöltést, formálást, ill. Botox® kezelést is. Orvosi munkánk során alapvető célkitűzésünk, hogy betegeink ne csak az adott problémával, hanem a továbbiakban minden jövőbeni betegséggel, vagy akár esztétikai kérdéssel is bennünket tiszteljenek meg bizalmukkal.

Az eltelt évek során tevékenységünk folyamatosan bővült, újabb és újabb szakorvosi rendelésekkel bővítettük szolgáltatásainkat, később beindítottuk komplex, állapotfelmérő szakorvosi szűrővizsgálatainkat is, miáltal szakterületünkön - mind az ellátott betegek száma, mind pedig felszereltségünk okán - régiónk vezető magán egészségügyi ellátójává váltunk. Megállapodást kötöttünk Magyarország minden jelentősebb egészségpénztárával, hogy tagjaik számára még elérhetőbbé tegyük szolgáltatásainkat.

Az ambulancián (a folyamatos, és állandóan igénybe vehető bőrgyógyászati szakrendelés mellett) szakterületenként (reumatológia, általános sebészet és érsebészet, nőgyógyászat CTG vizsgálattal, urológia, tüdőgyógyászat, plasztikai sebészeti konzultáció, belgyógyászat – gasztroenterológia, ultrahang diagnosztika, allergológia, ortopédiai szakrendelés) tartunk rendelést, ahol a betegeket - a várakozás elkerülése érdekében - előre egyeztetett időpontban fogadjuk. Az ambuláns (hagyományos vagy lézeres) bőrgyógyászati műtéteket akár közvetlenül az első vizit után el tudjuk végezni, vagy - a beavatkozástól függően - későbbi, egyeztetett időpontban valósítjuk meg. A kezelés során a legminimálisabb kellemetlenségre törekszünk, ezért lehetőség van a felületesebb bőrelváltozások lézeres kezelése során érzéstelenítő krém használatára is, mely alkalmazásával az injekciós érzéstelenítés elkerülhető.

Euromedica Egészségügyi Szolgáltató Központ - Keszthely

Legújabb szolgáltatásunk, a teljes körű (komplex) szakorvosi szűrővizsgálat összefogja a legkülönfélébb orvosi szakterületeket, és kifejezetten a prevenciót, vagyis a betegségek megelőzését célozza. Ennek érdekében tartalmazza a legfontosabb eszközös vizsgálatokat is, mint pl. EKG, laborvizsgálat (vér- és vizeletvizsgálat), Helicobacer pylori gyorsteszt („gyomorbaktérium”, mely többek közt pl. a gyomorrák kialakulásában játszik szerepet), PSA vizsgálat, ultrahangos csontsűrűség mérés, vagy hasi és kismedencei ultrahang vizsgálatot is.

Orvosi tevékenységeinken felül Központunkban - a bőrgyógyászati kozmetológiai beavatkozásokat kiegészítendő - a kezdetektől elérhetők ALGOLOGIE referencia kozmetikánk szolgáltatásai is, mely mellett foglalkozunk kéz- és lábápolással, műkörömépítéssel. Legújabb szolgáltatásként beindítottuk az orvosi terápia kiegészítőjeként craniosacralis terápiás kezelésünket is.

Kérdéseit, megjegyzéseit megoszthatja velünk személyesen, telefonon, vagy e-mailben is. Amennyiben rendszeresen értesülni kíván újabb szolgáltatásainkról, akcióinkról, ingyenes nyílt napjainkról ill. az egészséggel és egészség megőrzéssel kapcsolatos híreinkről, kérjük iratkozzon fel Hírlevelünkre is.