Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Nowinszky Tibor bőrgyógyászati szakrendelése a korábbi módon folyik, rendelésére a továbbiakban is a megszokott telefonszámokon tudnak bejelentkezni munkanapokon reggel 8 és délután 18 óra között. Érdeklődhetnek az info@euromedica.hu email címen is. További szakrendeléseinkkel kapcsolatban is ezeken a számokon érdeklődhetnek.

Bejelentkezés: 30/9029169, ill. 83/510-724.

Értesítjük Önöket továbbá, hogy a jelen helyzethez alkalmazkodva elindult Dr. Nowinszky Tibor online bőrgyógyászati rendelése is:

https://borgyogyaszatonline.hu/

Itt a személyes találkozás mellőzésével találhatnak megoldást bőrgyógyászati problémáik nagy részére, és lehetőség van csak online, e-recept igénylésére is.

https://borgyogyaszatonline.hu/borgyogyaszat-online-e-recept-feliras/

Online rendeléssel kapcsolatos további kérdésekkel a
borgyogyaszatonline@gmail.com email címre is írhatnak.

Üdvözlettel: az Euromedica csapata

ORVOSI RÁNCFELTÖLTÉS

Ráncfeltöltés

Ráncfeltöltés férfiaknak

Bőrünk ápoltsága biztosítja jó közérzetünket és kellemes megjelenésünket. Mivel ma már a férfiak részére is gyártanak megfelelő termékeket, így elvárjuk tőlük, hogy ők is tegyenek meg mindent a jó megjelenésért… csakúgy, mint a nők.


A bőr öregedése nem visszafordíthatatlan folyamat. Az esztétikai kezelések során figyelembe kell azonban vennünk, hogy a férfiak bőre gyakran vastagabb. Ezért a férfiak bőrén a ráncok ugyan később jelennek meg, de mélyebb barázdák alakulnak ki. Az arcvonások elmélyülnek, az arc formája megváltozhat.

Ma már lehetőségünk van azonban ezeket a ráncokat hatékonyan, helyi kezelés segítségével feltölteni, vagyis visszaadni az arc korábbi üdeségét. A kezelés sikere nem kis mértékben a bőrünknek megfelelő töltőanyag kiválasztásán múlik.

Klinikánkon Magyarországon az elsők között vezettük be a kifejezetten férfiak számára kifejlesztett svájci Esthelis® Men használatát, mely

  • Biztonságos: bőrgyógyászatilag tesztelt, garantáltan szövetbarát, mely nem vált ki semmilyen allergiás reakciót.

  • Hatékony: alkalmazásával azonnali látványos, egyben tartós eredményt érünk el.

  • Kíméletes: a töltőanyagot úgy fejlesztették ki, hogy bejuttatása a legkevésbé legyen fájdalmas és hatására a természetes és fiatalos megjelenés azonnal látható legyen. Ha a beavatkozást mégis kellemetlennek érezné, lehetőség van Klinikánkon érzéstelenítő krém használatára is.

Könnyen injektálható, felszívódó gél, amely biológiai fermentációból származó hyaluronsavat tartalmaz. Az Anteis gyógyszergyár által kidolgozott egyedi, ún. CMP (Cohesive Polydensified Matrix) technológia az Esthelis Men-nek egyedülálló tulajdonságokat kölcsönöz a természetes és tartós hatás elérése érdekében.

Egy kezelés átlagosan 20 percet vesz igénybe. Ezalatt a szakorvos precízen és nagy körültekintéssel juttatja be az üvegfecskendőből a kezelt bőrrétegbe a teljesen átlátszó töltőanyagot, azonnal kiemelve, elsimítva mély ráncait.

Természetes anyagának köszönhetően semmilyen allergiás reakciót nem idéz elő, emiatt nincs szükség előzetes bőrpróbára sem. A kezelést követően az eredmény azonnal látható és hónapokon keresztül tartó feltöltő hatást biztosít, mielőbb az újabb kezelés szükségessé válna. Más sebészeti beavatkozásoktól eltérően nincs kellemetlen és hosszadalmas gyógyulási időszak. A kezelés végén azonnal folytathatja napi teendőit. Kellemes és természetes megjelenése azonnal szembetűnik.