Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Nowinszky Tibor bőrgyógyászati szakrendelése a korábbi módon folyik, rendelésére a továbbiakban is a megszokott telefonszámokon tudnak bejelentkezni munkanapokon reggel 8 és délután 18 óra között. Érdeklődhetnek az info@euromedica.hu email címen is. További szakrendeléseinkkel kapcsolatban is ezeken a számokon érdeklődhetnek.

Bejelentkezés: 30/9029169, ill. 83/510-724.

Értesítjük Önöket továbbá, hogy a jelen helyzethez alkalmazkodva elindult Dr. Nowinszky Tibor online bőrgyógyászati rendelése is:

https://borgyogyaszatonline.hu/

Itt a személyes találkozás mellőzésével találhatnak megoldást bőrgyógyászati problémáik nagy részére, és lehetőség van csak online, e-recept igénylésére is.

https://borgyogyaszatonline.hu/borgyogyaszat-online-e-recept-feliras/

Online rendeléssel kapcsolatos további kérdésekkel a
borgyogyaszatonline@gmail.com email címre is írhatnak.

Üdvözlettel: az Euromedica csapata

ORVOSI RÁNCFELTÖLTÉS

Ráncfeltöltés

Biztonság. Mellékhatások?

A hyaluronsavas feltöltéssel kapcsolatos bármely bőrreakció rendkívül ritka. Ettől függetlenül közvetlenül a kezelés után (az injekciós technikából természetesen adódóan) bizonyos enyhe reakciók felléphetnek, úgymint duzzanat, bőrpír vagy érzékenység az adott területen. A tünetek néhány napon belül visszahúzódnak; ajakkezelés esetén azonban kissé később, általában egy-két héten belül.


Másféle reakció rendkívül ritka (fél ezrelék alatti), és legfeljebb kifejezetten érzékeny páciensek esetén következhetnek be. Ezen esetekben átmeneti gyulladást, duzzanatot észleltek és írtak le, mely néhány héten belül - spontán - szintén megszűnt. Előfordulhat, hogy a kezelés után átmenetileg a kezelt területeken tömöttség tapintható, mely azonban nem zavaró és szintén gyorsan felszívódik.