Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Nowinszky Tibor bőrgyógyászati szakrendelése a korábbi módon folyik, rendelésére a továbbiakban is a megszokott telefonszámokon tudnak bejelentkezni munkanapokon reggel 8 és délután 18 óra között. Érdeklődhetnek az info@euromedica.hu email címen is. További szakrendeléseinkkel kapcsolatban is ezeken a számokon érdeklődhetnek.

Bejelentkezés: 30/9029169, ill. 83/510-724.

Értesítjük Önöket továbbá, hogy a jelen helyzethez alkalmazkodva elindult Dr. Nowinszky Tibor online bőrgyógyászati rendelése is:

https://borgyogyaszatonline.hu/

Itt a személyes találkozás mellőzésével találhatnak megoldást bőrgyógyászati problémáik nagy részére, és lehetőség van csak online, e-recept igénylésére is.

https://borgyogyaszatonline.hu/borgyogyaszat-online-e-recept-feliras/

Online rendeléssel kapcsolatos további kérdésekkel a
borgyogyaszatonline@gmail.com email címre is írhatnak.

Üdvözlettel: az Euromedica csapata

ORVOSI RÁNCFELTÖLTÉS

Ráncfeltöltés

Milyen tartós a kezelés eredménye?

A korrekció mértéke és tartóssága rendkívül változó és sok tényezőtől függ, mint pl. az adott bőrterület szerkezete, a ránc karaktere, a helyi szöveti nyomás mértéke, az injekciós technika milyensége, az anyag beadásának mélysége, az életkor, vagy pl. az életvitel. Nagyon sok függ ezen kívül a páciens bőrtípusától is.

Mindezeken felül pedig egyénenként is nagy a különbség: ugyanazon régió kezelése során, pl. a száj melletti ráncok kezelése esetén egyeseknél háromnegyed év után, mások esetében pedig jóval később, kb. másfél év után válhat szükségessé egy újabb ráncfeltöltés.

A tapasztalat alapján a legtöbb páciens az arcon történő ráncfeltöltés esetén háromnegyed évente - évente, ajakkezelést követően kb. félévente újabb kezelést igényel. Amennyiben a feltöltést egyéb kezeléssel (pl. Botox) kombináljuk, az eredmények összességében még tartósabbak lehetnek.