Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

ORVOSI RÁNCFELTÖLTÉS

Ráncfeltöltés

Mi a hyaluronsav?

A koncentrált, biológiailag lebomló hyaluronsav kristálytiszta, természetes alapú gélszerű anyag, amely steril állapotban, üvegfecskendőben kerül forgalomba. Természetes állapotában az élő szervezetben, a bőrben ill. bőr alatti kötőszövetben található. Egyike azon kevés anyagnak, melynek szerkezete minden élő szervezetben azonos.

Ráncfeltöltéshez a mai napig sokmillió kezelésnél használták biztonságosan a világ csaknem minden országában. Több más ráncfeltöltő készítménnyel szemben az általunk is alkalmazott készítmény nem állati eredetű anyag, emiatt kizárt bármely fertőzés átvitele és allergiás reakciókkal sem kell számolnunk.

Ezen természetes anyag a bőrbe, közvetlenül a ráncok alá fecskendezve térfogatot pótol, mindeközben pedig természetes módon emeli ki a ráncokat. Megkülönbözteti a többi ráncfeltöltő anyagtól az a mód, ahogyan a bőrben eloszlik, és ahogyan természetes módon képes vízmolekulákat megkötni. Ez utóbbi folyamat hozzájárul a térfogat növeléséhez, és annak folyamatos, hosszú távú fenntartásához is. A hónapok múlásával a hyaluronsav fokozatosan bomlik le a szervezetben, és mindenfajta maradvány visszahagyása nélkül szívódik fel a bőrből.

Használata kizárólag szakorvos számára engedélyezett, aki a bőrgyógyászat - esztétikai beavatkozások terén megfelelő képzettséggel és tapasztalattal rendelkezik.