Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

HYALURONSAVAS MEZOTERÁPIA

Mezoterápia Mesolis®-al

Életünk során a hormonális változások és a természetes öregedési folyamatok, valamint az időjárás és a környezet hatásai következtében bőrünk fakóvá válik és megjelennek az első apró kis ráncok az arc, a nyak, a dekoltázs és a kéz felszínén. Ennek oka a bőr hyaluronsav tartalmának jelentős csökkenése.

A megfelelően hidratált bőr a szépség és a jó megjelenés alapja. Erre a célra léteznek krémek és más külsőleg használt készítmények, de ezek hatása nem tartós és gyakran szemmel nem is érzékelhető jelentős javulás.

Csak közvetlenül a bőrbe juttatott hyaluronsav tartalmú mikro-injekciók (mezoterápia) teszik lehetővé, hogy a bőrt mélységében is hidratáljuk. Így érünk el valóban tartós eredményt az arcunkon vagy testünk más részének fiatalításában. Az ily módon gondozott és ápolt bőr hamar visszakapja telt színét, ragyogását és rugalmasságát. A kezelések ambuláns módon történnek, így aktív idejéből nem kell kieséssel számolnia.

Mesolis® és Mesolis plus®: a fiatalság természetes forrásai

A bőrbe juttatható injekciók hatóanyagának új generációja a Mesolis® és Mesolis plus®, melyeket a bőr hidratálására használunk. Ezek a gélek biológiai fermentációból származó, nem állati eredetű hyaluronsavat tartalmaznak, így minimális az allergia fellépésének kockázata. A kezelés előtt semmilyen bőrteszt vagy más próba elvégzése nem szükséges.

A Mesolis® gélek természetben előforduló összetevőket tartalmaznak. Biztonságosan alkalmazhatók, tökéletesen szövetbarátok és teljesen lebomlanak. A Mesolis® termékcsalád két termékből á Mesolis® és Mesolis plus®. A kezelőorvossal egyeztetett kezelési terv szerint Ön a bőrtípusának legmegfelelőbb termék hatásait élvezheti.