Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Nowinszky Tibor bőrgyógyászati szakrendelése a korábbi módon folyik, rendelésére a továbbiakban is a megszokott telefonszámokon tudnak bejelentkezni munkanapokon reggel 8 és délután 18 óra között. Érdeklődhetnek az info@euromedica.hu email címen is. További szakrendeléseinkkel kapcsolatban is ezeken a számokon érdeklődhetnek.

Bejelentkezés: 30/9029169, ill. 83/510-724.

Értesítjük Önöket továbbá, hogy a jelen helyzethez alkalmazkodva elindult Dr. Nowinszky Tibor online bőrgyógyászati rendelése is:

https://borgyogyaszatonline.hu/

Itt a személyes találkozás mellőzésével találhatnak megoldást bőrgyógyászati problémáik nagy részére, és lehetőség van csak online, e-recept igénylésére is.

https://borgyogyaszatonline.hu/borgyogyaszat-online-e-recept-feliras/

Online rendeléssel kapcsolatos további kérdésekkel a
borgyogyaszatonline@gmail.com email címre is írhatnak.

Üdvözlettel: az Euromedica csapata

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres tartós szőrtelenítés

Mi történik a kezelés után?

A beavatkozás utáni percekben a kezelt terület enyhén kipirulhat, vagy megduzzadhat. Ezen elváltozások nagyon gyakran lépnek fel, és általában egy napon belül visszafejlődnek. A páciensek enyhe napégéshez hasonlítják az érzést. Mivel a MedioStar® nem okoz a bőrön semmilyen sérülést, nincs szükség kötésre, és a beteg már az első napon visszatérhet a megszokott mindennapi teendőihez. A kezelés után a betegnek néha enyhe gyulladáscsökkentő krémet adunk, vagy a kezelt területet szükség szerint hűtjük. Kb. 3-7 nap után a páciens úgy érezheti, hogy a szőrzet visszanő. Ilyenkor azonban többnyire nem erről van szó, hanem csak az elroncsolt szőrzet kilökődéséről. Az egyes kezelések között a szőrzetet nem szabad kitépni vagy gyantáztatni.

Mik a kezelés utáni különleges teendők?

  • Nem használhatunk fényvédő krémen kívül más egyebet a kezelt területen. Kerüljük a fényérzékenyítő hatóanyag tartalmú krémeket (lsd. termékinformáció vagy betegtájékoztató), alpha-hydroxy savat (AHA), adsztringenseket és minden irritatív anyagot. Mosakodhatunk vízzel és kímélő szappannal vagy tusfürdővel, de kerüljük a bőr dörzsölését. Amennyiben gyulladáscsökkentő krémet írt fel az orvos, azt csak előírás szerint használjuk.

  • Ne tegyük ki a kezelt bőrterületet napfénynek, ne szoláriumozzunk a lézerkezelést követő két hétig. Használjunk fényvédő krémet, ha a napfény nem elkerülhető.

  • Lehetőség szerint ne érintsük a kezelt területet közvetlenül a beavatkozás után és kerüljük az irritációját (forró fürdő, masszázs, szauna, stb.)