Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Nowinszky Tibor bőrgyógyászati szakrendelése a korábbi módon folyik, rendelésére a továbbiakban is a megszokott telefonszámokon tudnak bejelentkezni munkanapokon reggel 8 és délután 18 óra között. Érdeklődhetnek az info@euromedica.hu email címen is. További szakrendeléseinkkel kapcsolatban is ezeken a számokon érdeklődhetnek.

Bejelentkezés: 30/9029169, ill. 83/510-724.

Értesítjük Önöket továbbá, hogy a jelen helyzethez alkalmazkodva elindult Dr. Nowinszky Tibor online bőrgyógyászati rendelése is:

https://borgyogyaszatonline.hu/

Itt a személyes találkozás mellőzésével találhatnak megoldást bőrgyógyászati problémáik nagy részére, és lehetőség van csak online, e-recept igénylésére is.

https://borgyogyaszatonline.hu/borgyogyaszat-online-e-recept-feliras/

Online rendeléssel kapcsolatos további kérdésekkel a
borgyogyaszatonline@gmail.com email címre is írhatnak.

Üdvözlettel: az Euromedica csapata

Érkezelés lézerrel

Lézeres érkezelés

Kezelés előtti teendők?

Nincsen szükség különösebb előkészületekre a lézeres érkezelés miatt, de lehetőség szerint ne szoláriumozzunk vagy napozzunk közvetlenül a beavatkozás előtt. Fontos, hogy a kezelésre ne lebarnult bőrrel érkezzünk, mert a bőr barnulásakor barna festékanyag, ún. melanin termelődik. És bár (a korábbiakban említett módon) a lézer fénye szelektív, vagyis lényegében csak a hemoglobinban, a vér piros festékanyagában nyelődik el, túlzottan barnult bőr esetén mégis nagyobb a kockázata az esetleges mellékhatásoknak. Ezek azonban így sem veszélyesek, többnyire kissé erősebb gyulladás vagy apró, átmeneti hólyag képződését jelentik. Ennek elkerülésére ilyen esetben általában kisebb energiával dolgozhat csak a kezelőorvos, vagyis a (szolárium) barnaság megnehezíti a kívánt eredmény elérését. Mindezeken felül javasolt mindenfajta kozmetikum (testápoló, alapozó, arckrém stb.) használatának kerülése is a kezelés reggelén.