Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Nowinszky Tibor bőrgyógyászati szakrendelése a korábbi módon folyik, rendelésére a továbbiakban is a megszokott telefonszámokon tudnak bejelentkezni munkanapokon reggel 8 és délután 18 óra között. Érdeklődhetnek az info@euromedica.hu email címen is. További szakrendeléseinkkel kapcsolatban is ezeken a számokon érdeklődhetnek.

Bejelentkezés: 30/9029169, ill. 83/510-724.

Értesítjük Önöket továbbá, hogy a jelen helyzethez alkalmazkodva elindult Dr. Nowinszky Tibor online bőrgyógyászati rendelése is:

https://borgyogyaszatonline.hu/

Itt a személyes találkozás mellőzésével találhatnak megoldást bőrgyógyászati problémáik nagy részére, és lehetőség van csak online, e-recept igénylésére is.

https://borgyogyaszatonline.hu/borgyogyaszat-online-e-recept-feliras/

Online rendeléssel kapcsolatos további kérdésekkel a
borgyogyaszatonline@gmail.com email címre is írhatnak.

Üdvözlettel: az Euromedica csapata

LÉZER KEZELÉSEK

Lézersebészet

Eredmények

A végleges eredmény általában néhány héten belül megítélhető. A Klinikánkon sok év alatt elvégzett számtalan Erbium és CO2 (széndioxid) sebészi lézeres bőrgyógyászati beavatkozás tapasztalataira támaszkodva elmondhatjuk, hogy – miközben mellékhatásokkal gyakorlatilag nem kell számolnunk – fájdalommentesen, nagyon sokszor érzéstelenítő injekció használata nélkül és csak érzéstelenítő krémet alkalmazva, hegesedés veszélye nélkül dolgozhatunk a két jelenleg létező sebészi orvosi lézert együttesen, párhuzamosan alkalmazva. (Lehetőségünk van pl. az arcon, felületesen elhelyezkedő szinte valamennyi bőrelváltozás teljesen nyom nélküli megoldására, melyet a legtöbb szakember – éppen a technikai háttér hiánya miatt – nem vállalhat el). E két lézer párhuzamos használata egyébként régiónkban, és egy-egy központot nem számítva hazánkban is egyedülálló.

ELŐTTE I UTÁNA


ELŐTTE I UTÁNA