Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Nowinszky Tibor bőrgyógyászati szakrendelése a korábbi módon folyik, rendelésére a továbbiakban is a megszokott telefonszámokon tudnak bejelentkezni munkanapokon reggel 8 és délután 18 óra között. Érdeklődhetnek az info@euromedica.hu email címen is. További szakrendeléseinkkel kapcsolatban is ezeken a számokon érdeklődhetnek.

Bejelentkezés: 30/9029169, ill. 83/510-724.

Értesítjük Önöket továbbá, hogy a jelen helyzethez alkalmazkodva elindult Dr. Nowinszky Tibor online bőrgyógyászati rendelése is:

https://borgyogyaszatonline.hu/

Itt a személyes találkozás mellőzésével találhatnak megoldást bőrgyógyászati problémáik nagy részére, és lehetőség van csak online, e-recept igénylésére is.

https://borgyogyaszatonline.hu/borgyogyaszat-online-e-recept-feliras/

Online rendeléssel kapcsolatos további kérdésekkel a
borgyogyaszatonline@gmail.com email címre is írhatnak.

Üdvözlettel: az Euromedica csapata

LÉZER KEZELÉSEK

Lézersebészet

Kezelés után. Mellékhatások?

Közvetlenül a kezelés után bőrpír és kismértékű gyulladás, viszketés vagy enyhe égő érzés, pontszerű vérzés felléphet, melyek azonban gyorsan és többnyire mindenfajta kezelés nélkül megszűnnek. Hámosító kenőcs használatát (főként Erbium-YAG lézer után) gyakran ajánlunk. Mindenfajta mechanikus beavatkozás (dörzsölés, vagy pl. a keletkező pörk „lekaparása”) tilos. A sebgyógyulás általában 4-10 napon belül bekövetkezik, és normál esetben semmilyen fájdalommal, vagy akár csak viszketéssel sem jár. A helyi érzéstelenítéshez használt lidocainnal szemben gyógyszerallergia előfordulhat. Minden esetben tájékoztatni kell az orvost, ha pl. korábbi fogászati kezelés során érzéstelenítőre érzékenység vált ismertté. (Ilyenkor más érzéstelenítő anyagot alkalmazunk). A beavatkozás alatt, ill. azt követően enyhe vérzés léphet fel, melyet a beteg esetleges vérzékenysége fokozhat. Érszűkület és cukorbetegség elhúzódó sebgyógyulást okozhat, ezért ismert betegségeiről szintén tájékoztatnia kell a kezelőorvost.

Összefoglalva tehát: normál esetben nem kell mellékhatásokkal számolni. Nyári ill. napos időszakban a lézerkezelés után fényvédő krémeket kell használni, hogy az esetleges pigment zavarokat megelőzzük.