Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Nowinszky Tibor bőrgyógyászati szakrendelése a korábbi módon folyik, rendelésére a továbbiakban is a megszokott telefonszámokon tudnak bejelentkezni munkanapokon reggel 8 és délután 18 óra között. Érdeklődhetnek az info@euromedica.hu email címen is. További szakrendeléseinkkel kapcsolatban is ezeken a számokon érdeklődhetnek.

Bejelentkezés: 30/9029169, ill. 83/510-724.

Értesítjük Önöket továbbá, hogy a jelen helyzethez alkalmazkodva elindult Dr. Nowinszky Tibor online bőrgyógyászati rendelése is:

https://borgyogyaszatonline.hu/

Itt a személyes találkozás mellőzésével találhatnak megoldást bőrgyógyászati problémáik nagy részére, és lehetőség van csak online, e-recept igénylésére is.

https://borgyogyaszatonline.hu/borgyogyaszat-online-e-recept-feliras/

Online rendeléssel kapcsolatos további kérdésekkel a
borgyogyaszatonline@gmail.com email címre is írhatnak.

Üdvözlettel: az Euromedica csapata

LÉZER KEZELÉSEK

Lézersebészet

Kezelés előtt mire figyeljünk?

A beavatkozás előtt kerüljük az erős napfényt, vagy a szolárium használatát, vagy használjunk fényvédő krémet naponta. Isotretinoin, doxycyclin vagy egyéb fényérzékenyítő gyógyszer szedéséről az orvost tájékoztatni kell. Amennyiben a kezelendő területen korábban herpeszes hólyagokat észlelt, szintén közölnie kell az orvossal, mert ilyenkor a lézerkezelés előtt gyógyszer szedése lehet szükséges az esetleges herpeses belobbanás megelőzésére. Jeleznie kell szintén, ha az adott területen, vagy bárhol a bőrén korábbi lézeres vagy hagyományos sebészi kezelést követően túlzott vagy erőteljes hegképződés lépett fel (pl. ún. keloid). Amennyiben korábban akár hasonló beavatkozás, akár baleseti sérülést követően pigment eltérés alakult ki bőrén, szintén meg kell osztania a kezelőorvossal a lézeres beavatkozás előtt.

Minden kezelésünk előtt páciensünk beleegyezési nyilatkozatot tölt ki, mely során többek között ezeket a kérdéseket is meg kell válaszolnia, nem fenyeget tehát a veszély, hogy esetlegesen elfeledkezik valamely fontos tényt közölni.