Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Nowinszky Tibor bőrgyógyászati szakrendelése a korábbi módon folyik, rendelésére a továbbiakban is a megszokott telefonszámokon tudnak bejelentkezni munkanapokon reggel 8 és délután 18 óra között. Érdeklődhetnek az info@euromedica.hu email címen is. További szakrendeléseinkkel kapcsolatban is ezeken a számokon érdeklődhetnek.

Bejelentkezés: 30/9029169, ill. 83/510-724.

Értesítjük Önöket továbbá, hogy a jelen helyzethez alkalmazkodva elindult Dr. Nowinszky Tibor online bőrgyógyászati rendelése is:

https://borgyogyaszatonline.hu/

Itt a személyes találkozás mellőzésével találhatnak megoldást bőrgyógyászati problémáik nagy részére, és lehetőség van csak online, e-recept igénylésére is.

https://borgyogyaszatonline.hu/borgyogyaszat-online-e-recept-feliras/

Online rendeléssel kapcsolatos további kérdésekkel a
borgyogyaszatonline@gmail.com email címre is írhatnak.

Üdvözlettel: az Euromedica csapata

BOTOX KEZELÉS

Túlzott izzadás Botox kezelése

(Visatbel®, Botox®)

Legelőször is egy fontos tény: a jelentős, túlzott mértékű hónalji izzadás kezelésére ma ezt a módszert tartják világszerte a leghatékonyabbnak. A fokozott izzadás igazán zavaró tud lenni; sokan melegben vagy stressz hatására az átlagosnál lényegesen erősebben izzadnak. Mások akkor is izzadhatnak, mikor egyáltalán nincs is meleg, és nem sportolnak, esetleg éppen pihennek is. Az izzadás ráadásul nem kiszámítható és nem is kontrollálható.

A Botox kezelés azonban ideális megoldás mindazok számára, akik szeretnék megszüntetni a verejtékezést gyorsan és biztonságosan, tartósan, fájdalommentes és egyszerű módszerrel, és mindezt nem műtéti úton. A Botox-al történő izzadáskezelés minimálisan 4-6, max. 12 hónapig megoldja a fokozott verejtékezés problémáját, így pl. egy tavasszal történő kezelés teljes megoldást nyújthat a teljes nyári időszakra.

További hasznos témák, kapcsolódó linkek:
Euromedica - hívjon minket