Euromedica - Egészségügyi Szolgáltató Központ - Egészségben élen járunk

Euromedica - Egészségügyi szolgáltató központ - Egészségben élen járunk

Egészségben élen járunk 

nyitóoldal    I    nyitvatartás    I          I  

Orvosi kozmetológia

Orvosi kozmetológiai kezeléseink a kezdetektől fogva felölelik a legkorszerűbb, és egyben a szépülni vágyó páciensek által hazánkban, és Nyugat-Európában is a leginkább népszerű eljárásokat. Klinikánkon elérhetőek a teljesség igénye nélkül például: hyaluronsavas ránc- és ajakfeltöltés, lézeres szőrtelenítés, ránctalanítás Botox-szal, lézeres felületes peeling (hámlasztás), mikrodermabrázió, Erbium lézeres mikrosebészet, széndioxid lézeres bőrsebészeti megoldások, diódalézeres érkezelések az arcon és a test egészén (beleértve a seprűvénákat is), folyékony nitrogénes cryoterápia, fokozott hónalji izzadás megszüntetése Botox-szal, mezoterápia (bőrfiatalítás az arc, nyak, dekoltázs és kézfej területén), májfoltok és egyéb eredetű pigment foltok lézerkezelése, visszerek műtét nélküli kezelése.

Ezen kezelések régiónkban külön-külön is ritkák, együttes alkalmazásuk pedig kétségkívül egyedülálló. Minden kezeléssel kapcsolatban törekszünk arra, hogy a végeredmény tökéletes, nyom és hegesedés nélküli, a páciens számára teljesen kielégítő és természetes hatású (!) legyen.

Elsősorban a Botox és hyaluronsavas feltöltéssel kapcsolatban jegyezzük meg: az eredménynek mindig természetesnek, esztétikusnak és tartósnak kell lennie. Az esztétikai kezelés ténye nem észlelhető a páciens környezete számára másként, mint „szépülésként”. Más szavakkal maga a beavatkozás ténye nem tűnhet fel a kívülállók számára, csak a szép, természetes eredmény. Pácienseink ezt sokszor – a saját szavaikkal – úgy írják le, hogy pihentnek, kisimultnak és fiatalabbnak látják őket ismerőseik, munkatársaik.

Sokan tartanak attól, hogy az orvosi - kozmetológiai kezelések látható, maradandó nyommal járnak, vagy az eredmény túlzottan „művi”. Tudjunk róla tehát: ha például egy vaskos, láthatóan túltöltött, nem esztétikus ajkat látunk valamely sztár vagy celeb esetén, az azt eredményező esztétikai kezelés a páciens kifejezett kérésére történik, vagyis „nem hiba, elrontott beavatkozás”. Ugyanez vonatkozik a Botox kezelés után néha (szerencsére igen ritkán) látható esetleges merev, kifejezéstelennek tűnő arcra is. Mi egyébiránt nem vagyunk hívei az efféle kezeléseknek, mert valljuk, hogy az orvosi kozmetológiai kezelések éppen a szépség megőrzése, az öregedés hatásainak lassítása és a természetesség megőrzésének szolgálatában kell állniuk. Más kérdés, hogy bizonyos klinikákon a páciens különc kérésére, orvosilag ugyan nem kifogásolható, mégis esztétikailag erősen vitatható eredménnyel járó beavatkozásokat is elvégeznek. Nem tisztünk ezt kifogásolni.

A beavatkozások elvégzése orvosi diplomához kötött, Klinikánkon minden esetben bőrgyógyász - kozmetológus szakorvos, dr. Nowinszky Tibor végzi. További oldalainkon az eljárás alapvető ismertetését olvashatja. Amennyiben ezen felül bármilyen kérdése volna, kérjük hívjon bennünket az elérhetőségben megadott számokon, vagy keressen minket személyesen a hét minden munkanapján reggel 8 és 18 óra között.